Blue Prism Product

last person joined: 8 minutes ago 

Chat about Blue Prism products
Expand all | Collapse all

HTML Spy Doesn't Work as Expected

  • 1.  HTML Spy Doesn't Work as Expected

    Posted 26 days ago
    Hello,

    We are facing an issue lately in Production environment where HTML spy doesn't work in unattended mode.However it works as expected in attended mode.

    1- Using Object Modeler we can identify,highlight the element
    2-BOT works if we run it in attended mode.Fails in unattended mode

    It was working fine for several months.Not sure why we have this issue.

    Please suggest if you have faced this and found a workaround.




    ------------------------------
    Manas Jena
    Sr Analyst
    ZimmerBiomet
    America/New_York
    ------------------------------


  • 2.  RE: HTML Spy Doesn't Work as Expected

    Posted 26 days ago
    Hello Manas,

    there could be a multitude of reasons why this is happening.
    If it was working fine for several months and suddenly stopped working, it's more than likely because something changed in the environment.
    Have you checked with your internal IT team if something was applied or changed without your knowledge?

    You mentioned the issue is affecting your Production environment, so I would highly recommend that you log a Support ticket with Blue Prism Global Customer Support for further investigation.

    ------------------------------
    Anthony Ringot
    Senior Support Engineer
    ------------------------------



  • 3.  RE: HTML Spy Doesn't Work as Expected

    Posted 26 days ago
    Thanks ! Anthony

    We have a ticket with Blue Prism on this.So far we don't have a resolution.
    We investigated further and found there was a security patch applied after that we see this behavior.How ever other automations who does the same action are not impacted.


    ------------------------------
    Manas Jena
    Sr Analyst
    ZimmerBiomet
    America/New_York
    ------------------------------



  • 4.  RE: HTML Spy Doesn't Work as Expected

    Posted 7 days ago
    Hello All,

    We found a fix for this .We had to do an "Activate Application" which will ensure that the application is in focus and then BOT worked as expected.



    ------------------------------
    Manas Jena
    Sr Analyst
    ZimmerBiomet
    America/New_York
    ------------------------------