Digital Exchange

Expand all | Collapse all

Attaching an application

  • 1.  Attaching an application

    Posted 05-26-2020 02:40

    I am working on a web-based application + windows application. My workflow is like that: Firstly the work is done on the web application and after on button click, the windows application is opened. When I manually try to attach it, I am successful, but when I run through the process studio it shows the error of Not Connected.
    When I am applying static wait, it is working. 
    But I want to know how to apply the dynamic wait for that or if the static wait is to be applied, then what timeout is to be chosen such that it runs on all debug speeds.



    ------------------------------
    Sarthak Dhasmana
    ------------------------------


  • 2.  RE: Attaching an application

    Posted 05-26-2020 04:20
    Because the windows app won't open instantaneously, there has to be some delay before attempting to attach. Try creating a loop with a 1 second static wait, a counter to check how many iterations of the loop have been done, an attach and some exception handling to deal with failed attach attempts.

    ------------------------------
    John Carter
    Professional Services
    Blue Prism
    ------------------------------



  • 3.  RE: Attaching an application

    Posted 05-26-2020 07:36
    Thanks for your suggestion.
    I tried the "Wait for Process" action and it worked for me.

    ------------------------------
    Sarthak Dhasmana
    ------------------------------