Community Chat

last person joined: 4 days ago 

A space for discussion around the Community site and programs.

  • 1.  Need to attach twice

    Posted 10-25-2021 15:32

    Greetings,

    I'm working on a project where, I'm using Chrome-based application. The problem is that i need to launch and attach twice, because on the first try BP cannot attach the browser. I tried it in debug mode and in scheduler as well, the same problem occured. Any idea?

    So now the process opens the chrome-> close chrome-> open again and working with it.



    ------------------------------
    Peter Vígh
    ------------------------------


  • 2.  RE: Need to attach twice

    Posted 10-25-2021 20:38
    Hi @Peter Vígh,

    What version of Blueprism are you using?
    Did you try attaching the chrome using windows title along with passing the value of Child Index?​​

    ------------------------------
    Ritansh Jatwani Senior Consultant
    Consultant
    EY
    Gurgaon
    *If you find this post helpful mark it as best answer
    ------------------------------



  • 3.  RE: Need to attach twice

    Posted 10-26-2021 08:57

    Hello,

    We are currently using 6.10, updated from 6.9 just a week ago, but we had the same issue with 6.9.

    And yes,  in the inputs we are setting Child Index, Window Title and Process Name.



    ------------------------------
    Peter Vígh
    ------------------------------



Welcome to Community Chat!

A space for non-technical chat, tips for using the Community, and news from the Blue Prism Community Team.

This is not a Community for technical or Product related discussion. For a list of available communities, please visit our site map.

Introduce YourselfCommunity Quick TipsWomen in RPA