Application Integration

Expand all | Collapse all

Chrome doesn't spy element unless page refreshed

  • 1.  Chrome doesn't spy element unless page refreshed

    Posted 10-29-2019 21:48
    Hi,

    I am having issues spying use the application modeler with BP 6.5.1 and Chrome 75.0.3770.142. The only time spying mode correctly is when i am using Browser Mode and i have to manually refresh the page. Due to issues with having to manually refresh the page, i cannot use this solution in my automation. Has anyone come across this or know a fix?

    ------------------------------
    Soda Heng
    Developer
    Sysco
    America/Chicago
    ------------------------------


  • 2.  RE: Chrome doesn't spy element unless page refreshed

    Posted 10-30-2019 05:34
    Hi Soda,

    When you are saying spying issue, is it Browser Mode or any other spy mode.

    ------------------------------
    Amlan Sahoo
    RPA Consultant
    Equinix
    ------------------------------



  • 3.  RE: Chrome doesn't spy element unless page refreshed

    Posted 10-30-2019 14:47
    Hi Amlan,

    I have tried both browser mode and UI Automation mode to spy but neither is working.

    ------------------------------
    Soda Heng
    Developer
    Sysco
    America/Chicago
    ------------------------------



  • 4.  RE: Chrome doesn't spy element unless page refreshed

    Posted 11-13-2019 07:56
    Hi.

    We're having same issue as well recently. Was working before but now not working.
    Using BP 6.4.2
    Chrome failed with 72,76,77

    No solution unless page refresh as well.

    ------------------------------
    Yew Wei Liang
    Slave
    UOB
    Asia/Singapore
    ------------------------------